30
dkg porcukor
1
tojás
4-5
dl tejföl
40
dkg liszt
1
cs sütőpor
fél cs csokidara
aszalt áfonya
A porcukrot és a
tojást habosra keverjük, azután a tejfölt, a sütőport és a lisztet is
hozzákeverjük. Amikor ez kész, megfeleztem a tésztát és az egyik felébe csokidarát, a másikba aszalt áfonyát kevertem. Ezután a tésztát 2
sütőpapírral bélelt őzgerincformába öntjük, majd 160ºC-ra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt készre sütjük.
Ezzel a könnyen és gyorsan elkészíthető finomsággal várom haza a még szombaton is dolgozó családtagjaimat. :)
Ezzel a könnyen és gyorsan elkészíthető finomsággal várom haza a még szombaton is dolgozó családtagjaimat. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése