tag:blogger.com,1999:blog-6339738934317841146.post6127582573161978577..comments2022-06-20T11:35:41.801+02:00Comments on Rencsi cukrászdája: Barackos-vaníliakrémes süteményRenihttp://www.blogger.com/profile/08456243018413398245noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6339738934317841146.post-61659241299925258292013-04-30T08:18:06.156+02:002013-04-30T08:18:06.156+02:00Egy kicsit megpuhul a piskóta, de nem ázik el, szó...Egy kicsit megpuhul a piskóta, de nem ázik el, szóval szerintem tökéletes. :) Szerintem mindenképp készítsd el! :)Renihttps://www.blogger.com/profile/08456243018413398245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6339738934317841146.post-15777324488866937132013-04-30T06:32:13.098+02:002013-04-30T06:32:13.098+02:00Éppen a napokban láttam a receptjét a FB.-on. Nagy...Éppen a napokban láttam a receptjét a FB.-on. Nagyon ötletes süti. Azt kérdezném, hogy a piskóta megpuhul valamennyire vagy ropogós marad? Guszta!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.com